Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Terskel

Når du snører skoene, begynner eventyret. La tankene vandre fritt og la favorittlåter akkompagnere øyeblikket, enten det er morgen- eller kveldsøkt. Utforsk verden alene eller sammen med likesinnede. Studietur til Europa og Bali.

Terskel-linjen er skapt med tanke på de som søker å utfordre seg selv, både fysisk og mentalt.

Terskel

Når du snører skoene, begynner eventyret. La tankene vandre fritt og la favorittlåter akkompagnere øyeblikket, enten det er morgen- eller kveldsøkt. Utforsk verden alene eller sammen med likesinnede. Studietur til Europa og Bali.

Terskel-linjen er skapt med tanke på de som søker å utfordre seg selv, både fysisk og mentalt.

Tagline

Short heading goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Om linjen

Terskel, Bali og Europa er en unik mulighet for deg som søker en variert og inspirerende treningshverdag. Her er noen gode grunner til å velge denne linjen:

· Variert trening: På Terskel får du muligheten til å utforske en rekke treningsformer, inkludert løping, svømming, sykling, triatlon, spinning, styrketrening og mer. Uansett hva slags idrett du foretrekker, vil du finne noe som passer for deg.

· Testing og utfordringer: På linjen får du mulighetene til testing og konkurranser som maraton og halvmaraton. Dette gir deg muligheten til å måle fremgangen din og utfordre deg selv til å prestere på ditt beste.

· Idrettspsykologi: Terskel tar deg også inn i verden av idrettspsykologi, hvor du vil lære om motivasjon, målsetting, selvbilde, stressmestring og smarte valg. Dette vil hjelpe deg med å utvikle en sterk mental tilnærming til trening og konkurranse.

· Idrettsernæring og matlaging: Linjgefaget fokuserer på viktigheten av riktig kosthold for fysisk og mental ytelse. Du vil lære hvordan mat kan påvirke kroppen din og få praktisk erfaring med matlaging for idrettsutøvere.

· Fellesskap og inspirasjon: Terskel er en del av Solborgs idrettslinjer, som gir deg muligheten til å bli kjent med andre idrettsentusiaster, delta i unike temaer og bli inspirert av idrettsprofiler. Felles aktiviteter som turer og turneringer skaper sterke bånd mellom elevene.

Hva lærer du på linjen?

Utholdenhetstyper: Utforsk og mestre løping, sykling, svømming og mer. Løp: Grip sjansen til å delta i lokale konkurranser. Idrettspsykologi: Innsyn i den mentale siden av idrett. Treningsplan: Få veiledning for å skape din personlige treningsstrategi. Kosthold & Helse: Forstå koblingen mellom fysisk aktivitet og riktig ernæring. Livsstil: Med oss bygger du en sunn, aktiv og balansert livsstil.

Praktisk info

Oppstartsdato: 31.08.2024

Siste skoledag: 15.05.2025

Pris: 150.000,-

Lån og stipend: 137.907,-

Pris utover studiestøtte: 1.344,- pr mnd.

FRIHET VENNER FOR LIVET KONGE OPPLEVELSER

AKTIVITETER STUDIETUR DRONNING VALGFAG MULIGHETER

Aktiviteter gjennom året

Høst

  • Tur til Preikestolen og Kjerag
  • Tur i Europa

Vår

  • Treningsøkter
  • Tur til Bali
  • Turer i nærområdet

Studietur

Bli med på en opplevelse du aldri vil glemme – en studietur til Bali med fokus på trening, surfing, kultur og personlig vekst! På denne spesielle studiereisen vil du få muligheten til utfordre deg selv både fysisk og mentalt, mens du opplever den vakre naturen og den rike kulturen på den tropiske øya.

England - Frankrike - Spania – Italia!
Er du klar for tidenes tur gjennom Europa? Hele skolen reiser med fly til London, tar hurtigtoget til Paris, busser videre til Barcelona, og sist, men ikke minst nyter vi båtturen gjennom Middelhavet til Roma. Opplev Europas mest attraktive storbyer og de magiske strendene ved Middelhavet - alt i en tur!

No items found.

FAQs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Arbeidsmåte

På Terskel legger vi vekt på pedagogisk tilnærming basert på prinsippet "learning by doing". Dette betyr at vi fokuserer på praktisk erfaring og aktiv deltakelse i læringsprosessen, spesielt innenfor utholdenhetstrening. Vår læringsmetode er variert og engasjerende, og inkluderer en rekke utholdenhetsaktiviteter, treningssesjoner, teambuilding-øvelser, matlagingsøkter og sosiale arrangementer som bidrar til å styrke samholdet. Selv om mye av læringen vår skjer

utenfor klasserommet gjennom praktiske aktiviteter, inkluderer vi også undervisning i klasserommet for å gi deg den nødvendige teoretiske kunnskapen.

Stavanger
Priser for skoleåret 2024-2025

Et år på Terskel Bali og Europa koster kr 150 000. Det inkluderer studietur, mat og rom, valgfag, skolegenser m.m.

Utstyr

Joggesko og treningsklær. Turklær til dagsturer.

Hva får du igjen for et år på Solborg?
Hvordan ser en uke ut?

En uke på Terskel består av mye trening og aktivitet. Vi har 3 dager med linjefag inkludert trening, teambuilding, matlaging, psykologi og mer, samt 2 dager men fellesfag for hele skolen. Fellesfag kan være valgfag, gym, prosjekt og «Blikk mot verden».

Seksjoner

Terskel er en del av idrettsseksjonen på Solborg. Vi har seksjondag på onsdager, hvor vi har felles undervisning og trening sammen som en gruppe. Vi har tema som mental trening, helse og foredrag av spennende idrettsprofiler. I tillegg samarbeider vi om turer, turneringer ballaktiviteter og treningsøkter.

Samarbeidspartnere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Opplevelser på Solborg

I tillegg til et helt konge linjetilbud og en rekke valgfag, får alle elever på Solborg en eksklusiv pakke med turer og opplevelser. Dette er noe av det du kan glede deg til å være med på

Linjer som reiser her: Alle linjene

Felles skoletur i Europa

England, Frankrike, Spania og Italia!

Skoletur til Preikestolen

Et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter

Skidag i Sirdal

Kjekke aktiviteter i snøen

Tur til Kongeparken

Den største fornøyelsesparken på Vestlandet

Jærstrendene

Opplev de fantastiske strendene på Jæren

Ishockeykamp med Oilers

Se kamp med et av Norges beste hockey lag

Solborg Grand Prix

Solborg sin egen Melodi grand Prix

Teaterforestilling på Rogaland Teater

Opplev spennende forestillinger

Oscar utdeling

Gå på rød løper på skolens egen Oscar-utdeling

Lørdagsseminar

Spennende, kreative og lærerike seminar

Julekonsert

Kom i julestemning med julekonsert

Vikingkamp

Se Viking spille hjemmekamp på SR-Bank Arena

Nyttårsball

På med finstas og danse-sko!

Solborg festivalen

Det blir arrangert egen musikkfestival

Båttur i Lysefjorden

Båttur gjennom den spektakulære Lysefjorden

Tur i Ryfylke

Vi drar på avslutningstur i Ryfylke

Linjelærer

Heading

Kjetil Sætre

Lærer på Terskel

Kjetil er en utdannet personlig trener med en solid bakgrunn som inkluderer en treårig utdannelse innen idrett og ernæring fra Universitetet i Stavanger. På Terskel deler han sin lidenskap for en rekke fagområder, inkludert utholdenhetstrening, ernæring, personlig utvikling, matlaging og helse. Kjetil driver firmaet www.metabolsktesting.no, og har fordypet seg i Vo2 maks testing og terskeltrening.

Han har en spesiell glede av å motivere unge mennesker til å sette seg mål og engasjere seg for å oppnå dem. Kjetil er kjent for sin varme personlighet og evne til å se hver enkelt elev, og han legger stor vekt på at alle føler seg trygge og trives på skolen.