Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Travel Fit

Er du klar for et år som vil forandre livet ditt? Velkommen til Travel Fit Bali, hvor vi tilbyr deg en helt unik mulighet til å utforske verden, bli sterkere både fysisk og mentalt, nyte deilige sunne måltider, og oppleve en dyp personlig vekst gjennom en holistisk tilnærming til livet.

Travel Fit

Er du klar for et år som vil forandre livet ditt? Velkommen til Travel Fit Bali, hvor vi tilbyr deg en helt unik mulighet til å utforske verden, bli sterkere både fysisk og mentalt, nyte deilige sunne måltider, og oppleve en dyp personlig vekst gjennom en holistisk tilnærming til livet.

Tagline

Short heading goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Om linjen

Trene sammen!

Dersom du liker å trene sammen med andre eller er nysgjerrig på å utforske gleden ved gruppetrening, er Travel Fit stedet for deg. Vi deltar på mange ulike gruppetimer som Fitness Boxing, Crossfit, Yoga, Spinning, Redcord, Bodybalance, Tabata, Bodypump, Aerobic, svømming, løping og mye mer. Vår filosofi går ut på å fremme samarbeid, inspirasjon og individuell fremgang. Vi ønsker å motivere deg og veilede deg på vei mot dine treningsmål.

Reise sammen!

Tenk deg å kunne kombinere din lidenskap for reiseliv med trening, og samtidig dele opplevelsen med dine nærmeste venner. Våre reiser gir deg sjansen til å oppleve nye kulturer, fantastisk natur og spennende treningsformer. Du vil ikke bare se nye steder, men også styrke båndene til andre reiselystne og treningsentusiaster. Utforsk våre reisealternativer nedenfor, og bli med oss på en utrolig reise fylt med eventyr, glede og en sunn livsstil.

Hva lærer du på linjen?

På Travel Fit vil du få en allsidig opplæring som omfatter fysisk aktivitet, reising og utvikling av interkulturell og sosial kompetanse.

· Trening og fysisk aktivitet: Du vil bli introdusert for forskjellige former for trening, inkludert styrketrening, kondisjonstrening og utholdenhetstrening. Videre vil du lære hvordan du kan utføre øvelser på en trygg og effektiv måte.

· Gruppetrening: En spennende mulighet er å delta i gruppetrening sammen med andre elever. Dette gir deg den ekstra motivasjonen og støtten som oppstår i en gruppe.

· Matlagning og felles måltider: Du vil også få muligheten til å lage mat sammen med andre og nyte felles måltider, noe som fremmer fellesskap og samhørighet.

· Idrettspsykologi: Vi vil gi deg innsikt i hvordan du kan benytte psykologiske teknikker og verktøy for å øke motivasjonen og opprettholde en sunn livsstil.

· Gruppedynamikk og relasjonsbygging: Vi vil også fokusere på gruppedynamikk, hvordan man kan støtte hverandre og skape sterke relasjoner og fellesskap.

Praktisk info

Oppstartsdato: 31.08.2024

Siste skoledag: 15.05.2025

Pris: 150.000,-

Lån og stipend: 137.907,-

Pris utover studiestøtte: 1.344,- pr mnd.

FRIHET VENNER FOR LIVET KONGE OPPLEVELSER

AKTIVITETER STUDIETUR DRONNING VALGFAG MULIGHETER

Aktiviteter gjennom året

Høst

  • Tur til Preikestolen og Kjerag
  • Tur i Europa

Vår

  • Turer i nærområdet
  • Tur til Bali
  • Treningsøkter

Studietur

Bli med på en opplevelse du aldri vil glemme – en studietur til Bali med fokus på trening, surfing, kultur og personlig vekst! På denne spesielle studiereisen vil du få muligheten til utfordre deg selv både fysisk og mentalt, mens du opplever den vakre naturen og den rike kulturen på den tropiske øya.

England - Frankrike - Spania – Italia!
Er du klar for tidenes tur gjennom Europa? Hele skolen reiser med fly til London, tar hurtigtoget til Paris, busser videre til Barcelona, og sist, men ikke minst nyter vi båtturen gjennom Middelhavet til Roma. Opplev Europas mest attraktive storbyer og de magiske strendene ved Middelhavet - alt i en tur!

No items found.

FAQs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Arbeidsmåte

Vår pedagogiske tilnærming på Solborg er basert på prinsippet "learning by doing". Dette betyr at vi legger stor vekt på praktisk erfaring og aktiv deltakelse i læringsprosessen. Dette gjenspeiles i en variert og engasjerende læringsmetode som inkluderer en rekke aktiviteter, trening, teambuilding-øvelser, matlagingsøkter, sosiale arrangementer og muligheten til å utforske ulike reisemål.

Selv om mye av læringen vår tar plass utenfor klasserommet gjennom praktiske aktiviteter, har vi også noe undervisning i klasserommet.

Stavanger
Priser for skoleåret 2024-2025

150.000 ,-

Utstyr

Treningsklær, klær til dagsturer.

Hva får du igjen for et år på Solborg?
Hvordan ser en uke ut?

En uke på Travel Fit består av mye trening og aktivitet. Vi har 3 dager med linjefag inkludert trening, teambuilding, matlaging, psykologi og mer, samt 2 dager men fellesfag for hele skolen. Fellesfag kan være valgfag, gym, prosjekt og «Blikk mot verden».

Seksjoner

Travel Fit er en del av idrettsseksjonen på Solborg. Vi har seksjondag på onsdager, hvor vi har felles undervisning og trening sammen som en gruppe. Vi har tema som mental trening, helse og foredrag av spennende idrettsprofiler. I tillegg samarbeider vi om turer, turneringer ballaktiviteter og treningsøkter.

Samarbeidspartnere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Opplevelser på Solborg

I tillegg til et helt konge linjetilbud og en rekke valgfag, får alle elever på Solborg en eksklusiv pakke med turer og opplevelser. Dette er noe av det du kan glede deg til å være med på

Linjer som reiser her: Alle linjene

Felles skoletur i Europa

England, Frankrike, Spania og Italia!

Skoletur til Preikestolen

Et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter

Skidag i Sirdal

Kjekke aktiviteter i snøen

Tur til Kongeparken

Den største fornøyelsesparken på Vestlandet

Jærstrendene

Opplev de fantastiske strendene på Jæren

Ishockeykamp med Oilers

Se kamp med et av Norges beste hockey lag

Solborg Grand Prix

Solborg sin egen Melodi grand Prix

Teaterforestilling på Rogaland Teater

Opplev spennende forestillinger

Oscar utdeling

Gå på rød løper på skolens egen Oscar-utdeling

Lørdagsseminar

Spennende, kreative og lærerike seminar

Julekonsert

Kom i julestemning med julekonsert

Vikingkamp

Se Viking spille hjemmekamp på SR-Bank Arena

Nyttårsball

På med finstas og danse-sko!

Solborg festivalen

Det blir arrangert egen musikkfestival

Båttur i Lysefjorden

Båttur gjennom den spektakulære Lysefjorden

Tur i Ryfylke

Vi drar på avslutningstur i Ryfylke

Linjelærer

Heading

Kjetil Sætre

Lærer på Travel Fit

Kjetil er en utdannet personlig trener med en solid bakgrunn som inkluderer en treårig utdannelse innen idrett og ernæring fra Universitetet i Stavanger. På Travel Fit deler han sin lidenskap for en rekke fagområder, inkludert reise, trening, ernæring, personlig utvikling, matlaging og helse. Han har en spesiell glede av å motivere unge mennesker til å sette seg mål og engasjere seg for å oppnå dem. Kjetil er kjent for sin varme personlighet og evne til å se hver enkelt elev, og han legger stor vekt på at alle føler seg trygge og trives på skolen.